Hemsidor

Alla företag bör ha en bra hemsida.

En bra hemsida hjälper din verksamhet att växa och utvecklas.

En hemsida på nätet är idag i många fall ett företags bästa skyltfönster ut mot resten av världen. En professionell hemsida med genomtänkt design och bra funktioner skapar en första bild av ditt företag hos presumtiva kunder som ännu inte anlitat dig.

Hur uppfattas du av dina kunder?

Hur vill du att nya kunder ska uppfatta dig och din verksamhet? Vilken eller vilka målgrupper riktar du dig till?

Vi går bland annat igenom dessa och en hel del andra frågor med dig innan vi börjar vårt arbete för att vi ska kunna få ett bra underlag för en genomtänkt och bra fungerande lösning att presentera för dig.

Allt från idé till färdig hemsida

När det gäller webbproduktion och hemsidor har du i 035 Media en partner som kan ta hand om hela din webbsatsning, från koncept och analys, design, produktion, innehåll, drift och domänhantering till kontinuerlig sökmotoroptimering, utveckling och löpande underhåll av webbplatsen.

När vi bygger nya webbplatser gör vi det med den senaste standarden och tekniken och vi lägger stor vikt vid datasäkerheten.

WordPress -Världens mest växande webbplattform

WordPress har de senaste åren utvecklats från en enkel plattform för bloggande till ett av världens största och snabbast växande CMS (Content Management System). Det är baserat på Open Source-källkod (Gratis, utan licenskostnad för källkoden) vilket ger många fördelar, inte minst när det gäller ekonomin. Vi bygger gärna våra webbplatser från grunden, och anpassar oss efter varje kunds unika och specifika behov, oavsett om det är ett stort eller litet jobb. Vi lägger stor vikt vid bra och tydlig kodning i WordPress .

Bra support är en självklarhet för oss. Och för dig.

Och när den nya webbsidan är lanserad och igång så finns vi givetvis kvar med bra och snabb support och olika sorters utbildning i systemet, om det skulle behövas.   Våra tjänster inkluderar även sökmotoroptimering (SEO, vilket WordPress har väldigt bra förutsättningar för), produktion av medieinnehåll som text, ljud och bild samt webbhotellstjänster. Vi har en stor bredd och erfarenhet inom ett flertal områden, vilket ger dig och ditt företag en enda kontakt för det mesta du kan tänkas behöva ha utfört och producerat runt din webbsatsning. Du sparar både tid och pengar, och kan fokusera på det du gör bäst, att styra och utveckla resten av din verksamhet.

Är vi din nya webbyrå?

Vi blir gärna din långsiktiga samarbetspartner när det gäller hela eller delar av din webbnärvaro. Vi lyssnar noga och går igenom dina idéer och önskemål, kommer med genomtänkta förslag och ser fram emot att sedan kunna erbjuda prisvärda och personligt anpassade webblösningar för dig och ditt företag.

Inget tekniskt mumbo-jumbo

Vi ser till att alltid prata och kommunicera med ett språk som vanliga människor också förstår. Du ska inte behöva vara insatt i tekniska termer och uttryck för att samarbeta med oss.  Vi sätter en ära i att hålla vad vi lovar, och vi kommer garanterat inte heller att försöka få dig att köpa olika tjänster och funktioner du inte behöver.

Din egen IT- och reklamavdelning

Du kan faktiskt likna oss vid din egen personliga IT- och reklamavdelning i ditt företag. Vi jobbar tätt tillsammans mot dina uppsatta mål. Anledningen är enkel; går det bra för dig, så går det bra för oss. Vi tänker långsiktigt och jobbar därför likadant.

Vårt kontor finns i Halmstad, men vi arbetar givetvis gärna med kunder över hela landet. Med hjälp av Skype, chatt och andra verktyg för distanskommunikation  är vi aldrig längre bort än en dator eller telefon. Vi ser fram emot att höra dina tankar, och att bolla lite idéer med dig.

Vad väntar du på?

Kontakta oss idag för ett förutsättningslöst möte om din nya webbplats!