E-Handel/Webbutik

E-handel

Vi kan hjälpa ditt företag med det mesta som rör e-handel, oavsett om det gäller att designa och bygga en e-butik, implementera betallösningar, att öka konverteringen i en redan befintlig webbshop, eller koppla ihop olika system via API:er. Vi har tillsammans många års erfarenhet och djupgående kunskaper om både det tekniska och praktiska runt alla aspekter av e-handel, från inköpsrutiner, lagerhantering, logistik och försäljning till utveckling och anpassning av olika sorters specialfunktioner.

Mer än WordPress & WooCommerce

Utöver e-handelsmotorn WooCommerce och andra som finns för WordPress idag, har vi också kunskaper och erfarenhet av att arbeta i och med e-handelsplattformar som exempelvis Nordisk e-handel, Magento och andra. Många kunder önskar exempelvis få hjälp med re-design, utveckling av specialfunktioner och/eller sökmotoroptimering av sin befintliga webbshop.

E-handeln är hela tiden i snabb rörelse och utveckling. Den plockar stadigt stora marknadsandelar från den traditionella fysiska handeln, men står också inför ett antal stora utmaningar. Större kunskapskrav och allt hårdare konkurrens gör att inträdesribban höjs för nya aktörer varje månad. Man måste helt enkelt ha bra koll på vad man gör i alla delar av kedjan.

Har du frågor och funderingar kring din nya eller befintliga e-handel? Hör av dig, så berättar vi mer ingående vad vi kan göra för dig!