Ikoner med saker vi kan och tycker om - Smal version

Vi kan göra ganska mycket, faktiskt…

Vi ser oss inte som en vanlig webbyrå, en multimediabyrå är en mer korrekt beskrivning. Vi har bred kompetens och kan producera allt från själva grunden (idé och design av webbplatsen), utveckla och anpassa den efter behoven (programmering/kodning av webbplatsen och dess olika funktioner), skapa innehållet till webbplatsen (rubrikerna, brödtexten, bilderna, video och ljud/musik) samt skapa reklamen för webbplatsen (banners, kampanjer, annonser, video, reklamjinglar) som gör att folk hittar dit du vill att de ska hitta. Till din webbplats.

Hemsidor

Vi gillar att designa och utveckla bra hemsidor och webbplatser. Sajter med webbsidor som är unika, grafiskt tilltalande, lättnavigerade och enkla att hålla levande och uppdaterade. Vi arbetar till den största delen i det stabila, välkända och beprövade WordPress-systemet, som på kort tid vuxit fram till att idag vara en av de största och mest använda webb-plattformarna i världen. Läs mer »

SEO (Sökmotoroptimering)

Vi är duktiga på sökoptimering eller SEO som man brukar förkorta det. Vi kan alltså hjälpa dig att synas hos fler presumtiva kunder med dina webbsidor genom att se till att dina sidor rankas med högre och bättre placeringar i sökmotorernas sökresultat. Vi erbjuder även konsultation för närvaro och utnyttjande av olika kanaler inom sociala medier som t ex Facebook, Instagram & Twitter. Läs mer »

E-Handel/Webbutik

E-handeln har exploderat över hela världen de senaste åren. Vi har arbetat med e-handel i många år och har bra koll på alla aspekter i och runt att starta, driva och utveckla webbutiker. Vi använder gärna plattformen WordPress och WooCommerce när vi utvecklar webbutiker, men vi har även byggt specialanpassade egna lösningar till våra kunder. Kort sagt, har du en verksamhet där du säljer någon form av produkter idag, så bör du givetvis ha en webbutik också. Läs mer »

Copy

Copy, eller copywriting kan lite kort sägas vara konsten att skriva reklamrubriker och reklamtexter som är anpassade för ett visst sammanhang. Vi har kompetensen som kan ge dig stora fördelar i konkurrensen. Det blir allt viktigare att ha genomtänkta och fungerande rubriker och texter i den ständigt ökande konkurrensen på nätet. Läs mer »

Hosting / Webbhotell

Vi erbjuder även sedan en tid tillbaka plats i vårt webbhotell (hosting) för våra kunders webbplatser tillsammans med bl a domäntjänster och e-posthantering samt gratis SSL-certifikat. Våra servrar tillhör de snabbaste, säkraste och modernaste i Europa med blixtsnabba minnesmoduler, SSD-diskar och daglig säkerhetsbackup av all information. Läs mer »

SEM, Google AdWords & Google Analytics

Google AdWords är idag annonseringsverktyget nummer ett om du snabbt vill få mätbara resultat på dina annonser och kampanjer. Genom att koppla ihop det med analysverktyget Google Analytics får även du fantastiska möjligheter att detaljstudera dina kunder och besökares beteenden. Och du betalar endast när någon faktiskt klickar på din annons och går in på din sida. Vi har flera års erfarenhet av annonsering och arbete med Google AdWords och Google Analytics. Läs mer »