Hemsida åt DekorCenter i Laholm

Vi designade och kodade ett eget tema till concrete5; ett CMS som enkelt låter kunden redigera innehåll direkt på sidan.

DekorCenter behövde en ny hemsida där potentiella kunder kunde hitta bilder och information om tidigare arbeten de utfört. Vi började med att träffa kunden och gå igenom vilka funktioner de ville ha på sidan.

Vi satte igång att designa några olika förslag på vilken stil hemsidan skulle ha. De fastnade för den öppna ljusa designen som syns på deras hemsida idag.

concrete5 CMS

concrete5 är, precis som WordPress, ett Content Management System. En webbapp som låter användaren redigera innehåll på hemsidan utan att behöva använda FTP eller redigera direkt i HTML-kod. Skillnaden mot WordPress är att man inte loggar in ”på baksidan” för att ändra innehåll. När man är inloggad som administratör i concrete5 kan man surfa runt på sajten som vanligt och redigera text och bilder genom att klicka och ändra direkt på sidan.

”Vi är hur nöjda som helst! Roligt att det även gick så snabbt att få hemsidan levererad, och att allting fungerar så himla bra! När vi ville lägga till nya funktioner gick det också undan.”

Patrik Andréasson,  VD DekorCenter AB

Om DekorCenter

DekorCenter i Laholm startades 1984 av Stefan Ohlson som idag har huvudansvar för design och försäljning. Sedan 1999 är DekorCenter ett dotterbolag till Fönstermiljö i Laholm AB och är specialiserade på fordonsdekor, fönsterdekor och reklamskyltar.