Artistsida åt Anders Schager

Copye-posthanteringHemsidaHostingSEO

Anders Schager behövde en hemsida som presenterade hans musik på ett enkelt sätt, och som innehöll samlade länkar till hans olika produktioner, kontaktformulär samt möjlighet att köpa hans musik på CD.

Efter att ha fyllt 60 köpte Anders Schager en komplett hemstudio, inredde ett rum i huset och satte igång med att skriva och spela in egna låtar i egen regi, något som han drömt om att få göra länge. Resultatet blev både ett CD-album och några musikvideor. Han behövde därför också en hemsida som presenterade honom och hans musik för gamla och nya lyssnare.

Med Paypal som betalningssätt skapade vi även en enkel webbshopfunktion där man kan beställa hans musik på CD.  Vi hjälpte även till med inspelning och produktion av musikvideo, CD-pressning och digital distribution av hans musik till Spotify, i Tunes, Youtube m fl.

 

"Jag är mycket nöjd. Mina bästa rekommendationer! Ni borde faktiskt ta mer betalt än ni gör..."

Anders Schager, Spider Music / Schager Profil

Om Anders Schager

Anders Schager är legitimerad psykolog, och har arbetat många år med ledarskapsprofilering och analys i eget företag. Efter att ha spelat i olika band i  yngre år bestämde han sig för ett par år sedan att satsa mer av sin tid på den gamla drömmen att lära sig modern inspelningsteknik, fler instrument och även att skriva egna låtar.  Så blev det också. Gå in på www.andersschager.se och läs mer.