Ett urval av våra tidigare kundprojekt

Skedala El AB

AdWords och Analytics Copy SEO Webbutveckling

För elfirman Skedala El AB i Halmstad, som erbjuder allt inom elarbeten och installationer, gjorde vi en grundläggande on-page SEO-optimering, copy/content samt installation av  bl a kontaktformulär och andra tekniska […]

Plastexperten.se

AdWords och Analytics Design E-Handel Hemsida Webbutveckling

Plastexperten.se är en webbutik som marknadsför ett stort sortiment av Halles praktiska tak- och vägglösningar för uterum, är en av våra nöjda kunder. Webbplatsen är baserad på WordPress och WooCommerce […]

Fönstercompaniet Syd

Design e-posthantering Hemsida Hosting

Fönstercompaniet Syd i södra Halland säljer och installerar prisvärda fönster och glaspartier i  vädertåliga och underhållsfria PVC-ramar. Vi byggde en hemsida i WordPress åt dem efter deras önskemål, samt installerade […]

Beatles anländer i Sverige

Digital CD-booklet till Three Hearts Beatles

Copy Design E-Handel Hemsida Hosting SEO

Artister och band från Halmstad med omnejd tolkar sina favoritlåtar av The Beatles. Vi skötte inspelning och mixning av skivan, samt produktion av hemsidan i form av en digital CD-booklet.

Strucky Likes blommor

Ny hemsida till coverbandet Strucky Likes

Hemsida Hosting SEO

Vi utvecklade en ny hemsida åt coverbandet Strucky Likes. Vi använde WordPress som grund för att snabbt och enkelt kunna expandera funktionaliteten efter killarnas behov.

ahlamossen dovhjortar springer

Ahlamossens Vilthägn – Ekologisk uppfödning, gårdsbutik och slakteri

Design e-posthantering Hemsida Hosting

Ahlamossens Hjorthägn i Laholm behövde en enkel och lätthanterad hemsida med information om verksamheten, kartor och kontaktinfo. Vi levererade enligt önskemål.

Hemsida och bokningshantering åt Studioinspelning.nu

AdWords och Analytics Copy Design Hosting SEO

Webbsidan Studioinspelning.nu riktar sig mot roliga eventinspelningar av CD och/eller musikvideo för möhippor/svensexor samt företag. Uppdraget var att ta fram en effektiv, bra sökoptimerad och informativ hemsida att marknadsföra sig och sina tjänster med.

Anders Schagers vägg av gitarrer

Artistsida åt Anders Schager

Copy e-posthantering Hemsida Hosting SEO

Anders Schager behövde en hemsida som presenterade hans musik på ett enkelt sätt, och som innehöll samlade länkar till hans olika produktioner, kontaktformulär samt möjlighet att köpa hans musik på CD.

Butterick's butik Stockholm 2012

Företagsblogg åt Butterick’s

Design Hemsida Hosting

Festspecialisten Butterick’s ville ha en bloggfunktion till sin kundservice. Efter analyser byggde vi bloggsidan runt WordPress CMS och designade den efter den befintliga hemsidan/webbutiken.

Polisbil WV

Polisdekor.se

AdWords och Analytics Design E-Handel Hemsida Hosting

Polisdekor.se är en specialsajt inriktad på försäljning av reflexdekor till officiella svenska polisfordon. Vi tog även fram en egen integrerad unik e-handelslösning för denna kund.

Plankor

C.A:s Snickarverkstad

Design Hemsida Hosting

Vi hjälpte möbelsnickaren Clas Almén att bygga en hemsida till sin snickarverkstad, ett företag han har byggt upp sedan 1984.

Hemsida åt DekorCenter i Laholm

AdWords och Analytics Copy Design Hemsida SEO

Vi designade och kodade ett eget tema till concrete5; ett CMS som enkelt låter kunden redigera innehåll direkt på sidan.